Mauritio Galgren

Naam: Mauritio Galgren
Geboorteplaats: Purmerend
Geboortedatum: 10-5-1990
Gewicht: 86KG
Lengte: 1.83m

Beroep / Bezigheden
Personal Trainer

Favoriete producten
1) Nr.1 Whey
2) Crea5
3) Pumping Iron
4) Bcaa

Biografie
Op jonge leeftijd heb ik verschillende jaren gevoetbald en om hiervoor wat sterker te worden ben ik toendertijd door een vriend in aanraking gekomen met de sportschool. Ik waa toen 19 jaar en ik ben daarna nooit meer uit de sportschool weggegaan. In 2011 deed ik mee aan de Mens Health covermodel campagne en zat bij de laatste 20 finalisten heb daar erg veel opgestoken qua Fysiek.
Ben momenteel actief bij de MEN UNIVERSE COMPETION NEDERLANDS. Mijn doel voor in de toekomst is een voorbeeld te zijn voor andere wat je allemaal kan creeren qua goed sporten en uiteraard goed eten.
Ik ben altijd op zoek naar de beste supplementen wat het beste bij mij past, ik ben in aanraking gekomen met Hype Nutrition en zij bieden de juiste supplementen met de kwaliteit waar ik altijd al naar op zoek was. Ik ben daarom ook blij dat ik onderdeel mag zijn van dit kwalitatief hoogstaande merk.

Trainingsschema
Maandag RUG-BUIK
Dinsdag BENEN
Woensdag CARDIO
Donderdag BORST BICEP
Vrijdag SCHOUDER TRICEP

Eetschema
07:00 basmati rijst kip aspergers
10:00 6 ei-wit 1 ei heel
12:30 basmati rijst biefstuk brocolli
15:30 whey shake
18:30 zoete aardappel kabeljauwfilet asperges
22:00 casein protein